TAURUS USA

Taurus® G3

De Taurus® G3 levert een buitengewone nieuwe kijk op het traditionele striker fired pistool. Het bevat meer innovatie, meer functies en meer pit in een baanvriendelijke, full-size polymeer frame.

Raging Bull® Series
De Taurus Raging Bull® serie revolvers behoren nog steeds tot Amerika's favoriete jachtwapens. De Raging Bull is gebouwd voor een leven lang intensief gebruik en wordt aangeboden in drie configuraties met de keuze uit een 6-shot 44 Magnum of een 5-shot 454 Casull. Alle Raging Bull's hebben een scherpe trekkeronderbreking en soepele trekkracht voor nauwkeurigheid, gedempte handgrepen en fabriekspoorten om ervaren terugslag te verminderen.
Taurus 1911™ Series
Voorbestemd om de standaard te worden waarmee alle 1911 pistolen worden vergeleken. De familie van Taurus® 1911's biedt u de meest nauwkeurige en veelzijdige modellen die momenteel op de markt zijn. Beginnend met onze eigen hamergesmede (niet gegoten) stalen frames, sledes en lopen van geschutstaal. Onze bekwame pistolensmeden maken elk vuurwapen op maat en monteren deze met de hand in onze ultramoderne productiefaciliteit.
Taurus Holdings Inc.


Taurus Holdings bedrijven maken een ongelooflijke reeks aan producten, van traditionele single action revolvers, tot pistolen en revolvers met diverse ontwerpen, en lange wapens variërend van klassieke single shots tot moderne semi-autos.